Natuurgehakt


Sinds kort kan u bij ons terecht voor 200% natuur zuiver gehakt.

Waarom?
Steeds meer mensen hebben problemen met voedsel intoleranties zoals gluten, kruiden, eieren, melk, noten, schaaldieren, zout, additieven ( E nummers), enz enz.

Gemengd bereid gehakt kan gluten, soya, zout, eieren, melk, additieven, kruiden, suikers alsook verschillende soorten vlees zoals kip, rund, varken of kalf bevatten.

Al deze toevoegingen hebben verschillende redenen zoals smaak, bewaring, binding, kleur en of snijling verwerking.

Wij bieden u de mogelijkheid om natuur zuiver gehakt bij ons te bestellen! Dit is gehakt dat enkel vlees bevat en dus geen toevoegingen. Daarom is het geschikt voor iedereen die intolerant is voor de stoffen die hierboven opgesomd staan.


Mogelijkheden en soorten gehakt 

Soorten

  • rund : magere americain puur , of doorregen ( met een beetje vet )
  • varken : mager  of doorregen 
  • kalf : mager of doorregen
  • lam : mager of doorregen
  • kip : mager
  • kalkoen : mager
  • paard : mager 

Mogelijkheden 

  • Alle soorten zijn verkrijgbaar vanaf 1,3 kg
  • Je kan 3 korrel diktes bevragen: fijn 2 mm, half grof 3,5 mm en grof 6mm
  • Wij kunnen ook voor u portioneren en invriezen op voorhand zoals u wenst
  • Mengelingen van verschillende soorten kunnen wij ook aanbieden zoals je wenst 

 

Hoe ga je te werk?

  • U mailt, telefonisch of u komt gewoon langs onze slagerij en plaatst uw bestelling.
  • Eén of twee dagen later kan u het gehakt komen afhalen en cash of met bankcontact betalen.
  • Wij draaien het gehakt supervers net voor het je het komt afhalen op het afgesproken uur.
  • U zorgt voor een koelzak met een vrieselementje om de koudeketting niet te doorbreken tijdens transport naar huis.
  • Thuis gekomen dien je het snel in de gewenste porties te  verdelen en in te vriezen of u verhit ( uw gehakt gerecht bereiden dus) het gehakt tot in de kern.

Denk eraan dat gemalen vlees zeer bacterieel gevoelig is en sterk onder hevig is  aan vrije radicalen en zeer snel oxideert met zuurstof (vandaar de verkleuring). Vergelijk het met een appel waar je in bijt en die na enige tijd bruin kleurt. Hou daarom rekening met koeling, snel portioneren en invriezen en of verhitten!

Bij vragen, opmerkingen of bedenkingen staan wij u steeds bij om van antwoord te zijn.

Wij hopen u hier mee van dienst te zijn om uw voedsel intolerantie in meerdere of mindere mate te helpen verzachten en makkelijker met gehakt om te gaan.